Поморие ще подкрепя Стефани Музакова по пътя към Токио’2020

1402
0
Споделете

Днес, по време VII церемония по награждаване на най-добрите спортисти в община Поморие за 2018 година, ще бъде представена и каузата на олимпийската надежда на града Стефани Музакова. На видеостена на сцената на Народно читалище „Просвета” ще бъдат излъчвани поздрави от популярни личности, които подкрепят каузата на състезателката на ОМСК „Циклон” по пътя й към Олимпийските игри в Токио през 2020 г. (повече за плановете на Стефани ТУК).

Първото издание на Спортист на Поморие е през 2012 година, когато общината полага основите на традиция, насочена към развитието на спорта и привличането на все повече млади хора към активния начин на живот. Тържествената церемония ще се състои на 20 декември от 18.00 часа в залата на НЧ „Просвета 1888”. За доброто настроение на всички присъстващи ще се погрижат грациите от Ансамбъла по художествена гимнастика с треньор Рада Вражева и талантите от Клуб по спортни танци „Поморие“ с треньор Никола Абрашев. Специални гости на церемонията ще бъдат и танцьорите от Boriana Dance, които ще омагьосат зрителите с уникалното си светлинно шоу, съобщават от пресцентъра на Община Поморие.

Ще бъдат раздадени призове в различни категории „Поморийска гордост“, „Рицар на спорта“, „Треньор на годината“ и „Спортист на годината“.