II Национален форум „Ветроходство в Черно море” посветен на 100 г. Икономически университет-Варна

978
0
Споделете

За втора поредна година във Варна ще се състои Национален форум „Ветроходство в Черно море”, организиран от Ветроходна академия „Кор Кароли”. Домакин Аулата на Икономически университет-Варна на 4 април 2020 г. от 13:00 до 18:00 ч. и е част от събитията по повод 100 години от създаването на висшето учебно заведение.

Форумът е насочен към широката публика и е подходящ за всички, като акцентът тази година е морската култура и ветроходството като спорт, професия, хоби, терапия и екологично плаване в Черно море. Ново във второто му издание е, че лекторите ще обсъждат морски теми в дискусионни панели, като ще има и участници от държави от Черноморския регион – Турция, Румъния и Русия.

Ветроходна академия „Кор Кароли” кани всички любители на морето да присъстват на форума. Освен възможностите да задават въпроси и разговарят с лекторите, могат да участват в жребий за ваучер-подарък „Ветроходен курс”. Необходима е регистрация на www.corcarolisailing.org/forum_2020. Входът е свободен!

II Национален форум „Ветроходство в Черно море” се организира от Ветроходна академия „Кор Кароли” в партньорство с Иконимически университет-Варна, Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура”, MUSSALA – застрахователен брокер, Хотел и казино “Черно море”, MY POS, TOTAL E&P BULGARIA BV, IV Ceilings, Bon Marine, Блек Сий яхтинг и Сдружение „За интелигентен растеж“.

След 2020 г. във Варна, организаторите планират Форумът да се състои в Бургас и София.